Vo vesmíre nie sme sami!

05.11.2011 23:13

Dokazuje to neuveriteľný nález Veveričky z Marsu...

Je len otázkou času, kedy vyjde na povrch jedno z najšokujúcejších odhalení tohto storočia! National Aeronautics and Space Administration (NASA) zatiaľ tvrdošijne popiera to, o čom mnohí z vás už dávno tušili. Planéta Zem nie je jediným miestom Slnečnej sústavy, kde sa vyskytujú živé organizmy. V prípade Veveričky z Marsu dokonca môžeme predpokladať o neuveriteľne sofistikovanom systéme starom milióny rokov, ktorý je navyše schopný adaptovať sa na život v rozličných podmienkach (vrátane „modrej“ planéty).

Ak by sa tieto informácie skutočne potvrdili, nejednalo by sa iba o revolúciu z pohľadu vesmírneho výskumu. Táto skutočnosť by pravdepodobne obrátila naruby aj jeden z oporných bodov súčasnej biológie - Darwinovu teóriu evolúcie.

Ľudia by si pravdepodobne začali klásť otázku: „Čo ak sme sa nevyvinuli z rýb?!“

Áno je to skutočne zarážajúce, keďže mnohí z nás by radšej spoznávali oceánske hlbiny ako ohlodávali kúsky dreva v korunách stromov, ale je to tak. Na počiatku skutočne mohla stáť veverička. Alebo to bola veveRYŠKA ??!!

Aby ste si vedeli predstaviť nový model priebehu evolúcie, prikladám jednoduchú ilustráciu.

Po zhliadnutí obrázku vám pravdepodobne behajú po rozume rovnaké myšlienky ako mne: “Ako je možné, že som na to neprišiel sám?“ Odpoveď je jednoduchá - pod lampou býva najväčšia tma...

Verím, že tento článok vo vás vyvolal aspoň iskru zvedavosti. K načrtnutej tematike sa budeme na týchto stránkach pravidelne vracať a dúfam, že spolu odhalíme podstatu tohto „veveričieho sprisahania“.